Over ons

Voorjaar 2019 heeft WERKplaats Onderwijsleertechnologie (WOLT) de beheerder van het Digital Learning Lab in samenwerking met IT de opdracht gegeven om te zoeken naar een manier om tools op het gebied van onderwijsleertechnologie toegankelijker te maken.

Na onderzoek van de mogelijkheden naar ontwikkeling eigen toolbox of gebruiken van bestaande opties is in overleg met WOLT besloten tot samenwerking met Avans Hogeschool en gebruik te maken van het framework van Avans.

Indeling van de toolbox is gedaan in overleg met WOLT-ICTO-coaches en onderwijsadviseurs met specialisatie Onderwijsleertechnologie.

Wil je meer weten over toolbox.hr.nl of over inzet van onderwijsleertechnologie bij de HR? Neem dan contact op met wolt@hr.nl

WOLT

De WERKplaats Onderwijsleertechnologie is een laboratorium voor het ontwikkelen en toepassen van nieuwe onderwijsvormen waarin ICT-toepassingen een grote meerwaarde bieden voor de kwaliteit van het onderwijs.

Stel een vraag aan de beheerders

Heb je een vraag of opmerking omtrent deze website? Neem dan contact op met Brenda Lems via mediatheek@hr.nl onder vermelding van Teacher Toolbox.