Act-E

?

Geplaatst door Lems, B.Y.

Geplaatst op 20 May 2021

589 weergaven

1 keer gereviewed

Verbeter je leerplan door gestructureerde leerplaninformatie te visualiseren en de 'constructieve conversatie' tussen docenten, studenten en managers te stimuleren. Geen HR-brede licentie.

https://www.act-e.nl/

Deze tool heeft geen tags :(


Deze tool mag niet gebruikt worden. De Hogeschool heeft geen afspraken gemaakt (of kunnen maken) met de leverancier over o.a. de prijs van licenties en de verwerking van persoonsgegevens op basis van de AVG-wegeving. Dit betekent dat je:

  • Hierop geen account mag aanmaken met je Hogeschool e-mailadres
  • Je studenten en/of collega's niet mag dwingen om gebruik te maken van deze applicatie

Is er geen alternatief beschikbaar of voldoet dat alternatief niet aan je wensen of eisen? Dan kun je proberen een software-aanvraagtraject te starten via IDT.


Gerelateerde praktijkvoorbeelden

Er zijn nog geen praktijkvoorbeelden over deze tool :(


Screenshots


Video

Er is nog geen video :(


Informatie

Curriculum Management Systeem
Alle cursus (en toets) info op 1 plek. Toegankelijk voor studenten, docenten en anderen.

Verbanden tussen cursussen en leerlijnen inzichtelijk.

Allerlei kruistabellen beschikbaar en altijd up2date. Geen excelletjes meer met kwalificatiedekkingsmatrices, toetsdekkingsmatrices etc.

Ideaal voor studenten, maar ook voor gesprekken tussen collega's en zeker ook voorbereiding visitatietrajecten. Een stap naar kwaliteitsborging en permanente accrediteerbaarheid.


Reviews

Grip op je onderwijsprogramma

Oostdijk, J. | 14 June 2021

Handig instrument om "permanent" accrediteerbaar te zijn en actuele kloppende info aan studenten te publiceren. Alle info van je onderwijsprogramma op 1 plek. Geen aparte verantwoordingsexcelletjes etc. En inzicht in wat andere collega's kunnen en doen. Ook heel prettig voor onderwijsmanagers. Dit instrument faciliteert het team denken en kijken naar de opleiding als geheel.