Feedbackfruits Comprehension of Document

?

Geplaatst door Lems, B.Y.

Geplaatst op 02 July 2021

712 weergaven

0 keer gereviewed

Verbetering van de lees- en begripsvaardigheden van studenten door sociale annotatie. Toegang via CumLaude en Teams (vanaf 31-8-2023 niet meer via feedbackfruits.com!).

https://eu.feedbackfruits.com/courses

De Hogeschool Rotterdam heeft een actieve overeenkomst met de leverancier van deze applicatie, en wordt functioneel en technisch beheerd.
Indien er eerst toegang aanvraagd dient te worden voor deze applicatie, dan kun je dit doen in het Self Service Portaal.


Gerelateerde praktijkvoorbeelden

Er zijn nog geen praktijkvoorbeelden over deze tool :(


ScreenshotsInformatie

Deze tool is een onderdeel van een HR-brede licentie voor FeedbackFruits met daarin 12 beschikbare tools, te weten:
Peer Review, Group Member Evaluation, Assignment Review, Skill review, Interactive Document, Interactive Video, Interactive Audio, Comprehension of Document, Comprehension of Video, Interactive Presentation, Discussion Assignment, Quiz.

De tool is ook bereikbaar via CumLaude en Teams.

Comprehension of Document is een sociaal annotatie-instrument dat studenten helpt om studiemateriaal beter te verwerken. Studenten worden voorgelicht over vooraf bepaalde onderwerpen die door docenten zijn opgegeven. Studenten moeten passages selecteren en annoteren waar de vooraf bepaalde onderwerpen worden besproken. Dit helpt studenten om de structuur van het materiaal te begrijpen en verbetert de leesstrategieën van studenten.

Optioneel kunnen annotaties van medeleerlingen zichtbaar worden gemaakt voor samenwerkend leren.


Reviews

Er zijn nog geen reviews :(