Feedbackfruits Discussion Assignment

?

Geplaatst door Lems, B.Y.

Geplaatst op 02 July 2021

3,288 weergaven

0 keer gereviewed

Help studenten kritisch te denken door discussieopdrachten. Toegang via CumLaude en Teams (vanaf 31-8-2023 niet meer via feedbackfruits.com!).

https://eu.feedbackfruits.com/courses

De Hogeschool Rotterdam heeft een actieve overeenkomst met de leverancier van deze applicatie, en wordt functioneel en technisch beheerd.
Indien er eerst toegang aanvraagd dient te worden voor deze applicatie, dan kun je dit doen in het Self Service Portaal.


Gerelateerde praktijkvoorbeelden

Er zijn nog geen praktijkvoorbeelden over deze tool :(


Screenshots


Video

Er is nog geen video :(


Informatie

Deze tool is een onderdeel van een HR-brede licentie voor FeedbackFruits met daarin 12 beschikbare tools, te weten:
Peer Review, Group Member Evaluation, Assignment Review, Skill review, Interactive Document, Interactive Video, Interactive Audio, Comprehension of Document, Comprehension of Video, Interactive Presentation, Discussion Assignment, Quiz.

De tool is ook bereikbaar via CumLaude en Teams.

Met het hulpmiddel Discussion Assignement (Discussieopdracht) kunnen docenten een zinvolle online discussie structureren. Studenten worden gevraagd om deel te nemen aan de online discussie en om de input van medestudenten te beoordelen. In een meer open omgeving kunnen studenten commentaar geven en op alle input. Zodra er genoeg activiteit is, nemen de leerkrachten deel en leiden ze de discussie.

Een reflectiemoment wordt ingelast om het begrip van de leerlingen te verdiepen.


Reviews

Er zijn nog geen reviews :(