Confluence

?

Geplaatst door Lems, B.Y.

Geplaatst op 09 April 2021

4,603 weergaven

0 keer gereviewed

Samenwerkings- en documentatietool. Op te starten via Liquit.

https://confluence.hr.nl/

Deze tool mag niet gebruikt worden. De Hogeschool heeft geen afspraken gemaakt (of kunnen maken) met de leverancier over o.a. de prijs van licenties en de verwerking van persoonsgegevens op basis van de AVG-wegeving. Dit betekent dat je:

  • Hierop geen account mag aanmaken met je Hogeschool e-mailadres
  • Je studenten en/of collega's niet mag dwingen om gebruik te maken van deze applicatie

Is er geen alternatief beschikbaar of voldoet dat alternatief niet aan je wensen of eisen? Dan kun je proberen een software-aanvraagtraject te starten via IDT.


Gerelateerde praktijkvoorbeelden

Er zijn nog geen praktijkvoorbeelden over deze tool :(


Screenshots


Video

Er is nog geen video :(


Informatie

Confluence is een team workspace waar kennis en Samenwerking Dynamische pagina's geven je team een plek om te creëren, vast te leggen, en samen te werken aan een project of idee. Spaces helpen je team bij het structureren, organiseren en delen van werk, zodat elk teamlid zicht heeft op institutionele kennis en toegang heeft tot de informatie die ze nodig hebben om hun werk zo goed mogelijk te doen.

N.B. Confluence wordt momenteel uitgefaseerd voor gebruik. Vanaf 15 februari is dit programma niet meer publiekelijk beschikbaar en alleen nog maar benaderbaar via VPN. Vanaf eind juli wordt het programma definitief stopgezet.

Heb je data/gegevens op Confluence staan, dan zal je die zelf moeten migreren. Alternatieven voor Confluence zijn MS Teams, SharePoint, en OneNote. Heb je hierbij hulp nodig, dan kun je contact opnemen met IDT via het Self-Service Portaal.


Reviews

Er zijn nog geen reviews :(