Loom

?

Geplaatst door Liddle, M.S.

Geplaatst op 06 April 2022

479 weergaven

0 keer gereviewed

Loom is een schermopnametool.

https://www.loom.com/

Deze tool mag niet gebruikt worden. De Hogeschool heeft geen afspraken gemaakt (of kunnen maken) met de leverancier over o.a. de prijs van licenties en de verwerking van persoonsgegevens op basis van de AVG-wegeving. Dit betekent dat je:

  • Hierop geen account mag aanmaken met je Hogeschool e-mailadres
  • Je studenten en/of collega's niet mag dwingen om gebruik te maken van deze applicatie

Is er geen alternatief beschikbaar of voldoet dat alternatief niet aan je wensen of eisen? Dan kun je proberen een software-aanvraagtraject te starten via IDT.


Gerelateerde praktijkvoorbeelden

Er zijn nog geen praktijkvoorbeelden over deze tool :(


Screenshots


Video


Informatie

Loom is een schermopnametool met een aantal handige features waarmee je efficiënt je video's kan publiceren op sociale mediakanalen. Ook kun je er basale video-editing handelingen mee uitvoeren, zoals het knippen van bepaalde onderdelen van je videoclip.

De Hogeschool heeft geen overeenkomst met Loom, waardoor wij het gebruik hiervan sterk afraden. Het is verder ook niet toegestaan studenten te dwingen een account aan te maken bij Loom. De Hogeschool heeft al een aantal andere applicaties met dezelfde (en in sommige gevallen veel betere) functionaliteit goedgekeurd. Zie hieronder de toegestane alternatieven.

Toegestane Alternatieven

  • Screencast-o-Matic
  • OBS Studio
  • Microsoft PowerPoint

 


Reviews

Er zijn nog geen reviews :(